New Step by Step Map For diş beyazlatma fiyat

Wiki Article



Düzenli diş bakımına devam edin. Beyazlatma yaptıktan sonra da dişlerinize düzenli olarak bakmanız önemlidir. Bu, dişlerinizin sağlıklı kalmasına ve beyazlatma işleminin korunmasına propertyımcı olacaktır.

Ancak mavi gri şeklinde bir renklenme meydana geldiğinde bu diş için beyazlama etkisini elde etmek biraz daha zordur. Nedeni ise lekelerin dişin daha derin tabakalarına ulaşmış olmasıdır.

Günlük hayattaki çeşitli faktörlerin etkisiyle sararan ya da koyulaşan dişlerin, profesyonel olarak diş hekimlerince yapılan işlemlerle beyazlatılması işlemine kısaca diş beyazlatma adı verilir.

three- TEK TİP DİŞ BEYAZLATMA Kanal tedavisi yapılan dişlerde sonradan renk kaybı yaşanır. Rengi değişen dişe, tek diş beyazlatma işlemi yapılabilir. Tek diş beyazlatma fiyatı malzeme ücreti hariç ortalama 750 ₺‘dir.

Uzman hekimlerimiz tarafından yapılan beyazlatma işlemi herhangi bir dezavantaj ve yan etki sunmaz. Dişlerin yapısında herhangi bir etki etmediği için gönül rahatlığı ile uygulatılabilir.

Tüm bu sıraladığımız maddeleri Profesyonel Bir Diş Hekimliği tavsiyesi doğrultusunda yapmanız beyazlatma diş sağlığınız için en doğru karar olacaktır. Bu sebeple en başta bizimde bağlı olduğumuz Türk diş Hekimleri Birliği listesinden measurement en yakın bir diş hekimi seçip hemen randevu alabilirsiniz.

Diş gelişimi devam eden genç hastalarda beyazlatma uygulamalarının yapılabilmesi için diş gelişiminin tamamlanması beklenmelidir.

Kolaylıkla yapabileceğiniz bir diğer diş beyazlatma işlemi de sofra tuzu kullanılarak yapılabilir. Diş fileırçasını, ıslattıktan sonra sofra tuzuna banarak fileırçalayın.

Dişlerin sararması genetik faktörlerin yanı sıra insan kaynaklı pek çAlright sebebe bağlıdır. Bunları kısaca özetlemek gerekirse:

Kullanımı son derece basit olan diş beyazlatma kalemini şu hususlara dikkat ederek kullanabilirsiniz.

Estetica İstanbul, İstanbul'da uluslararası danışanlara odaklanan eksiksiz bir kozmetik ve plastik cerrahi prosedürleri yelpazesi sunmaktadır.

Bleaching işleminde diş minesine zarar verilebilir. Minenin fazla aşındırılması sonucunda sıcak soğuk hassasiyeti meydana gelebilir. Dişlerin zayıflaması sonucunda kırılma ya da çürükler oluşabilir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the very best YouTube practical experience and our most current options. Learn more

Mine mikroabrazyonu, dişlerin yüzeyindeki renk değişimlerini gideren kalıcı bir kozmetik diş hekimliği tedavisidir. Diş üzerindeki sarı ve kahverengi lekeler genellikle diş minesini zayıflatan şeker diş beyazlatma jeli ve asit birikiminin neden olduğu dekalsifikasyon lekeleridir.

Report this wiki page